sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Post festum 4.-14.2. 2013

Tämä sessio alkaa olla lopuillaan. Tänään sunnuntaina olen jo alkanut siirtää ajatuksiani tulevaan, eli päivätyöhöni. Huomenna aamulla vekkari soi klo 7 ja arki saapuu kaurapuuroine ja muine hyvineen tykö. Ei enää puolialastonta vetelehtimistä kylpytakki päällä lounaalle saakka, vaan askeettisuuden ylistystä arkiaamuisin. Juhlat ovat siis ohitse.

Viimeisen kokonaisen työviikon suurin riesa oli flunssailu, mikä oli oikeastaan työnteon kannalta edullista, sillä en pieneen kuumeiluun ja röhimiseen vedoten pystynyt harjoittamaan liikuntaa ja/tai muita aktiviteetteja. Tämä jätti ihan mukavasti aikaa kirjoittamiselle, mitä pystyinkin jossain määrin harjoittamaan kipeänä olon ohessa. Lähetin viime torstaina tämä kirjoitusjakson tekstini arvioitavaksi työohjaajilleni.


Olen oikeastaan ihan tyytyväinen aikaansaannoksiini, mutta olen myös tietoinen ettei tämä vielä riitä - sen kertoi myös torstaina saamani palautekin. Joitain muutoksia pitää tehdä, isojakin, mutta en ole vielä valmis tekemään niitä kaikkia edes henkisesti. Nyt onkin hyvä ottaa ihan pieni tauko, lukea viikon päivät jotain aivan muuta kuin Leninin kirjeitä Gorkille, tai Gorkin kirjeitä Leninille ja ehkä pohtia siinä samalla mitä transnationalismin (tunnetaan jossain piireissä myös ylirajaisuuden tai poikkikansallisuuden nimellä) käsitteellä voisi olla tarjottavana tutkimukselleni.

Jatkoa siis seuraa, mutta sitä ennen toivotan kaikille nautinnollista arkea.