maanantai 11. kesäkuuta 2007

K-show

Hyvää iltaa hyvät katsojat!

Seuraavaksi jälleen yksi kirjallisuusohjelma YLEn kanavien kesätarjontaan - 10 kirjaa, jotka muuttivat maailmaa. Olen nyt katsonut ohjelmaa 7 minuuttia ja lopetan tähän. Kortelainen on sietämätön, vaikka keskustelemassa on jopa niinkin mehukas hahmo kuin Linkola.

Jos Yleisradio oikeasti haluaa tarjota Anna Kortelaiselle julkisen foorumin hänen egonsa ruokkimiselle, niin miksi hän ei istu mustassa huoneessa ja julista omaa erinomaisuuttaa sieltä käsin yksin, koska hän näyttää tekevän sitä joka tapauksessa. Minulle moinen ohjelma kävisi hyvin, mutta vain ja ainoastaan jos valot olisivat pois päältä ja K. puhuisi, mutta huone olisi äänieristetty sisältäpäin.

Se tässä hämmentää eniten, että Kortelainen on/oli älykäs ihminen, joten tarvetta katsojan ja lukijan aliarvioimiselle ja egorunkkaukselle ei pitäisi olla.

Anteeksi luokaton murinani, mutta jotain rajaa suvi-iltaankin.

j.

1 kommentti:

Kirjeenvaihtaja kirjoitti...

Juu. jäi minultakin tuo ohjelman katsominen n. 5 minuuttiin. Ja Pääosin juuri tuon Annan höpinän takia. Minua taas jossain määrin ärsytti se, että hän esitti tietävänsä (ensimmäisestä maailmansodasta) kovin paljon, vaikka hatara tuo historiatietämys oikeasti oli.

Mutta onneksi on kaukosäädin. Toiselta kanavalta taisi silloin tulla hyvä dokkari popmusiikista ja rauhasta.

Make love not war!