keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Saaristosta Turkuun

Voi pojat! Se on muuten hieno eläin ja kookas! Eilen matkallani Houtskärista Iniöön näin merikotkan. En saanut napattua siitä kuvaa, mutta lautan kahvilan työntekijän avustuksella sain hieman kiikaroida tuota kaunista ja isoa lintua. Hieman kun siipiiän möyhensi, niin sai käsitystä siitä miten iso eläin on kyseessä. Se on iso, voin kertoa.

Nyt matka on tullut siihen pisteeseen, että pidetään välipäivää. Huomenna taival jatkuu kohti Oripäätä ja sieltä sitten perjantaina kohti Tamperetta. Ohessa ajateltu Pyhäjärven kierros. Ensin ajetaan Yläneelle ja sitten kierretään järvi länsipuolitse kokonaan ennen ystäväpariskunnan luona majoittautumista.


View Larger Map

Perjantain eepos on seuraavalainen: ajetaan Tampereelle. Matkalla tulisi käydä katsomassa mitä Osmo Rauhala ja Kuutti Lavonen ovat saaneet Tyrvään kirkossa aikaiseksi. Kirjan museo ei liene vielä auki?


View Larger Map

Samaan syssyyn tuli muuten perustettua uusi klubi. Eilen matkallani saaristosta Turkuun tapasin kaksi nuorta, kaltaistani lajitoveria, joiden sydän on voideltu ketjuöljyllä ja hyvällä tahdolla. Kuvassa Antti, allekirjoittanut ja Marko. Kaksi ensimmäistä ovatkin sitten huomenissa matkalla yhdessä - joten seuraakin taipaleella on. Siitä tulee kivaa, sano

Proffan pyöräilijät

/ Jussi-Pekka

Ei kommentteja: