keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Brändi vaihtui - sama meno jatkuu


Vaihdoin merkkiä - Imodiumin sijaan yritän päästä jotenkin kuntoon tällä. Intialaisen lläkekaapin perustarvike. Olo tuntuu ajoittain ihan siedettävältä, mutta sellaisen tunnin välein posliinijumala kutsuu luokseen - ihan pyytämättä ja nopeaan. Kutsua on parempi totella.

Päivällä söin hieman kevyempää ruokaa - sellaista mahaan mahtuvaa keittoa ja couscousin tapaista polentaa. Hirssiä, ehkä? Sen jälkeen olo parani mainiosti. Kokeilen seuraavaksi jotain iltaruokaa, jos se pysyisi sisällä - eihän sieltä enää voi kohta tulla mitään muuta kuin nestettä ulos!

Vajaa pari tuntia olisi kuitenkin vielä toimistolla oltava ja koulutettava viimeinen pari uunista ulos - ja sita paitsi, mitä minä nyt yksin hotellilla tekisinkään?

---

Yritin saada virman koneen ottamaan vastaan eilen ottamiani kuvia ja videopätkiä, mutta softan asennuksesta huolimatta, en saa liikuteltua kuvaa kortilta koneelle. Yritän vielä kerran ja sitten luovutan. Niistä kuvista nyt kenellekään muutenkaan mitään hyötyä olisi, kun ei ole oikein ehtinyt näkemään muuta paikallista vessanseinäkirjoituskulttuuria tai toimistohuoneita.

Puuuh. Jospa se tästä huomiseksi...

/Jussi-Pekka

Ei kommentteja: