perjantai 18. huhtikuuta 2008

Illan varjoon himmeään

Ilta jo saa. Perjantaikylvyt on otettu ja olo on melkein raikas, jos ei muuten olisi henkisiä esteitä ja painolasteja...

Uusi matkalaukku täyttyi sittenkin tavaroista. Kävin vielä tänään hakemassa hieman moskiittoinkarkoitinta, pari kirjaa kirjastosta ja tuliaisia isännille (koska firma oli kovin nihkeällä päällä), sillä en oikein avokäsinkään kehtaa mennä paikan päälle. Liikelahjat toki, mutta kävin hakemassa vielä minunnäköisiä lahjoja, eli englanniksi käännettyä suomalaista kerrontaa - novelliantologiaa, Helsinki-puppua ja uudempaa runoutta. Toivottavasti pitävät, mutta olen kyllä varautunut jo pieneen johdattavaan puheeseen, etteivät kovasti pettyisi.

Valmistelut ovat lopuillaan. Kohta vielä iltasapuska päälle, että jaksaa istuskella huomenna ja saa mahan täytettä. Sitä tarvitaankin, sillä malaria-lääke aiheuttaa tottumattomalle hieman outoja reaktioita kropassa. Nipistelee pötsissä.

Jos ei kummempia, niin kyllä tästä matkaan päästään. Taksikin on jo tilattu, ettei bändin tartte pitää siitä huolta.

Jos kävisi tuolla takapihalla vielä savuilla, niin joutaisi sitten jo pian ruuan päälle maatekin.

/Metsuri

laitetaan pari linkkiä kuitenkin: NY Times vuodelta 1990 kirjoittaa seuraavaa ja Guardian tätä lainaamastani kirjasta. Onneksi on muuten kirjastolaitos, muuten ei olisi tullut tätäkään saatua käsiin. Kunnia sille!

Ei kommentteja: