keskiviikko 13. elokuuta 2008

Mestareiden liigaa

Työpäivä alkaa olla lopuillaan. Vielä hieman spostailua ja sitten kohti jalkapallostadionia katsomaan Mestareiden liigan karsintavaiheen peliä Levski Sofia - FC BATE Borisov.

Tässä helteessä siitä tulee haaste, joten pitänee ottaa hieman juomista mukaan, mikäli se suinkaan onnistuu. Jännittävää on myös nähdä Levskin huutava fanilauma, joka ei ole tietääkseni mistään hiljaisimmasta päästä. Porukkaa on kuulemma tulossa riittämiin.

Ottelusta onkin vitsailtu toimistolla pitkin viikkoa. Levski Sofia on entinen poliisien joukkue, jota kannattaa osa sofialaisista, kun taas pääkaupungin toinen joukkue CSKA Sofia on vanhastaan armeijan saki, joka ei missään nimessä kannattaisi Levskiä. Oikein! Olipa sitten kyseessä poliisit tai sotilaat, leirejä ei vaihdella.

CSKA:n kannattajien katkeruutta Levskiä kohtaan lisää se, että vaikka joukkue voittikin viime vuonna maansa mestaruuden ja ansaitsi siten paikan karsintoihin, sitä ei hyväksytty mukaan kilpailuun korruptiotapauksen vuoksi ja karsintapaikka annettiin sarjassa toiseksi sijoittuneelle Levskille - eräiden toimistollakin olevien mielestä ansiotta ja vääryydellä.

FC BATE Borisovista en tiedä sen sijaan mitään muuta kuin sen, että se kuulemma omien sanojen mukaan on niin kova joukkue, että pystyisi kaatamaan Chelsean milloin tahansa. Odotettavissa on siis mielenkiintoinen jalkapalloilta!

Ei kommentteja: