sunnuntai 13. marraskuuta 2011

13/11/2011 Sunnuntaikävelyllä

Toinenkin aamu alkoi pakkassäässä, mikä oli ihanteellinen sunnuntaiseikkailulle. Tällä kertaa menin metrolla Lukaan, joka Jinonicen kautta Smíchoviin, sieltä edelleen siksakkia ylösalas Motoliin ja Ladronkan puiston läpu Malá Stranaan ja kotiin. Matkaa kertyi reilut jälleen mukavasti, reilut 26 kilometriä (hieman Google kartta fuksaa puistojen osalta alakanttiin) reiluun neljään ja puoleen tuntiin. Hyvät kalorientappajaiset siis.


Näytä suurempi kartta

***
Kuvia en tänään oikeastaan halunnut edes ottaa. Muutaman kylläkin Stodulkyssa sijaitsevan Keskuspuiston ympäristöstä ja ennen kaikkea sen ylittävästä, perin apokalyptisestä, metrotunnelista.

Jalat alkavat olla nyt viikonlopun kävelyjen jälkeen siinä kunnossa, että ne kaipaavat lepoa ja Alpa-öljyhierontaa. Samoin itsekin voisi nyt hieman taas keskittyä ensi viikon töihin. Monta arkistoa edessä, huomennakin pitäisi ehtiöä kahteen paikkaan, ja torstaina vielä työviikon katkaisee valtiollinen vapaapääivä. Katsotaan miten tämä himmeli pysyy kasassa.

/ JPH

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Pakkasta, wow... Ei Turussa vaan. Viime helmikuussa koin karulla tavalla, miten kylmä siellä voikin olla, jos säänherra sille päälle sattuu.